Firmaprofil

VVS-installatør Ejner Pedersen A/S blev grundlagt i 19?? og er derfor et kendt firma i Aalborg by og omegn. Både for veludført arbejde, men også den blå mand på varebilerne er er et brand, som mange kunder genkender.

Firmaet ledes af direktør og VVS-installatør Christian Pedersen, som har været en del af firmaet i næsten 30 år. Ejner Pedersen som er grundlægger af firmaet arbejder stadig i firmaet, og hans mangeårige ekspertise er til stor gavn for den daglige drift. Maria De Linde som er regnskabsansvarlig, og Martin Trans som er formand, har også stor betydning for at den daglige planlægning og problemløsning lykkes. Derudover består medarbejderstaben af 3 svende og 2 lærlinge samt en rengøringsassistent.

Firmaet udfører opgaver primært i Aalborg, men har også en del opgaver i resten af Nordjylland. Firmaets arbejde består hovedsageligt af byfornyelse, nybyggerier, vedvarende energi samt blikarbejde, men renovering af køkken og bad mm. hos private kunder spiller også en stor rolle i firmaets arbejde.

Firmaets domicil ligger på samme adresse som Christian Pedersens private ejendom I Aalborg SV.

Firmaet har indarbejdet et godkendt kvalitetsstyringssystem i det daglige arbejde, så kunderne har en sikkerhed for, at det udførte arbejde lever op til givne standarder.

Firmaet er medlem af Tekniq.