Go to Top

Firmaprofil

Ejner Pedersen VVS er et firma med stor erfaring. Firmaet startede op for 40 år siden med ganske få ansatte, men er vokset stille og roligt siden da.

Firmaet består af direktøren Ejner Pedersen, som er autoriseret VVS-installatør og hans hustru Kirsten, som regnskabsansvarlig. Sønnen Christian Perdersen, som også er autoriseret VVS-installatør er formand i firmaet, og derudover består medarbejderstaben af 7 svende og 1 lærlinge.

Firmaet udfører opgaver primært i Aalborg, men har også en del opgaver i resten af landet. Vi har svende der er bosiddende i Kongerslev, Aabybro og Gøl som udfører opgaver i nærområdet. En stor del af firmaets arbejde består af byfornyelse, nybyggeri samt blikarbejde, men renovering af køkken og bad m.m. hos private kunder spiller også en stor rolle i firmaets arbejde.

Firmaets værkstedsbygning og kontor ligger på samme grund som Kirsten og Ejner Pedersens private ejendom.

Firmaet har indarbejdet et godkendt kvalitetsstyringssystem i det daglige arbejde, så kunderne har en sikkerhed for, at det udførte arbejde lever op til givne standarder. Vi er også medlem af garanti organisationen Tekniq.

te